O Poketu

Toplo pozdravljena in pozdravljen 🤗

Poket je ponovno zgodbo začel pisati marca 2023. Ime smo pustili,  zgodbo in vizijo pa malo spremenili.

Poslanstvo Poketa je približati in pokazati veganstvo v sodobnem življenju tako z veganskimi produkti kot z vegansko kuhinjo. Glavno vodilo nam je, da pri tem nikoli ne trpijo živali in nobeden od izdelko ni testiran na živalih. Ker je Slovenija majhna a polna skritih potencialov se nam zdi pomembno to izkoristiti in skupaj ustvarjati nove zgodbe s slovenskimi produkti. Ker pa se predobro zavedamo, da se že samo doma ustvari preveč nepotrebnih odpadkov skrbimo tudi za to, da so izdelki v ekoloških materialih, ki se jih da ponovno uporabiti. Z največjim veseljem pa stojimo za tem, da so izdelki veganski.

Razveseljevali te bomo z izdelki, ki so prijazni do živali in ročno narejeni ter nasveti o veganskem načinu življenja. 

O Poketu

Zgodbo Poketa piševa Teja in Žan mlad par stara 23 in 25 let. Skupaj naju je še bolj povezala Tejina ideja in želja o tem, da prevzame spletno trgovno Poket. Zelo rada ustvarjava in eksperimentirava veganske jedi. Glavo si spočijeva noge pa ogrejeva na plesnih urah. V jesenskem in zimskem času hodiva v hribe in na sneg od spomladi naprej pa naju združuje navdušenje po adrenalinskih športih predvsem motorju.

PhotoRoom 20230318 165504

Vsake sanje se lahko enkrat uresničijo.

PhotoRoom 20230319 121609

Sreča je na strani pogumnih.

Najlepše je ko v življenju delaš tisto, o čemer si sanjal. Združiti ideje o podjetništvu in veganskemu načinu življenja katerega živim že  8 let in ljubezen do živali. Danes se zato, da živim svoje sanje lahko zahvalim partnerju Žanu, ki mi daje podporo in mi stoji ob strani pri mojih idejah in odločitvah. 

Več mojih nasvetov in trikov o veganskem in  živalim prijaznemu načinu življenja ter posebne ugodnosti lahko spremljaš na mojem Facebook in Instagram profilu.