o meni

Sara Emeršič

Biti z naravo, jo gledati in se z njo pogovarjati je resnična sreča.

Pozdravljena in dobrodošla na moji spletni strani Poket.

Tudi fantje dobrodošli, seveda!

Naj se ti predstavim.

Sem Sara Emeršič, rojena in odrasla (netipična) štajerka, ki me je vedno zanimalo več. Zanimalo me je več od tega, kar smo se učili v šoli (še sedaj je tako) in razvila se je moja velika ljubezen do narave.

Sprva sem to ljubezen dajala skozi otroška taborjenja, kjer sem spoznala, da ni težko živeti z manj stvarmi. oz. materialnimi dobrinami.

Sčasoma so se mi med odraščanjem začele poznati hormonske spremembe na koži in kmalu mi je moja mami pokazala naravno in svežo kozmetiko, nad katero sem se popolnoma navdušila.

Ravno tukaj sem prišla do spoznanja, da nam narava daje čudovite rastline, ki lahko pomagajo tako našemu zunanjemu izgledu kot našemu zdravju. Da nam lahko daje te svoje plodove, pa jo je potrebno obvarovati

Pred nekaj leti pa sem imela lažji psihični zlom, saj ne znam reči “ne” in sem tako “zavozila” tedanji letnik faksa ter redno študentsko delo v ugledni restavraciji na slovenski obali.

Tako sem naenkrat ostala doma, brez česarkoli za početi. Ogromno sem se ukvarjala z osebno rastjo ter posebno sprostitveno tehniko Access Bars. Redno sem tudi začela hoditi na sprehode, kjer pa so me vedno bolj motili odpadki ob poti.

In tako so se začeli moji sprehodi z vrečko, v katero sem sproti odlagala smeti po poti. Sedaj imamo tudi redno akcijo čiščenja smeti na sprehodu vsako zadnjo soboto v mesecu.

Pobiranje smeti okoli košev, Sara Emeršič
O meni - Sara Emeršič

Rada podpiram tudi lokalne podjetnike, saj je to še en korak bliže trajnosti, zato se povezujem s slovenskimi ustvarjalci naravne kozmetike ter ekoloških pripomočkov za osebno nego iz naravnih materialov.

Nekaj izdelkov pa je ustvarjenih pod mojo blagovno znamko Poket.

Vizija tega mojega projekta je predstaviti učinkovitosti naravne kozmetike čim večjemu številu ljudi. Hkrati pa ohranjati naravo s tem, da so izdelki pakirani v čim bolj okolju prijazni embalaži.

Vse, kar želim je, da bi naši otroci še vedno imeli čudovito naravo, ki bi jo lahko imeli radi in prejemali njene darove. Tako kot imamo ta luksuz mi.

Ohranimo naravo in s tem našo prihodnost.

Majhni koraki. Velike spremembe.

Kar je naravno, ni grdo.

Več mojih nasvetov in trikov o okolju prijaznemu načinu življenja ter posebne ugodnosti lahko spremljaš na mojem Facebook in Instagram profilu.