NARAVNA KOZMETIKA TIMUS

Naravna kozmetika Timus

Naravno, preprosto, zeliščno. 

Narava nas zdravi, vendar le, kadar ji popolnoma zaupamo in prisluhnemo, kakšen nasvet nam daje.

Vzemimo si čas zase in se znova povežimo z naravo.

Podjetje predstavljata Marija in Irena, mama in hči, ki ustvarjata naravno zeliščno kozmetiko v neokrnjeni naravi na Koroškem. Dve preprosti, naravi naklonjeni ženski. Za njima stojijo še drugi družinski člani ter prijatelji, ki so v prvi liniji preizkuševalcev kozmetike in pomagajo, ko potrebujeta pomoč.

5 zanimivih dejstev o Ireni in Mariji

  • sta že 3. oziroma 4. generacija zeliščarjev v družini,
  • radi kuhata,
  • zelišča nabirata že vso življenje,
  • njune nočne omarice se šibijo pod težo zeliščnih kozmetičnih izdelkov,
  • obe pa obožujeta čaj iz materine dušice (Timusov čaj :D) .

Glavna značilnost njunih izdelkov

Glavna značilnost njunih izdelkov so zelišča in naravne (slovenske) surovine. Zelišča so tista, ki zdravijo kožo in ji pomagajo vzpostavljati ravnovesje, naravne sestavine (olja, masla, ostale negovalne sestavine) pa kožo negujejo, podpirajo zelišča, lasem pa na primer vračajo lesk in jih napravijo močnejše.

Začetki podjetniške zgodbe

“Najina podjetniška zgodba se je začela pred par leti, ko sva sočasno začeli ustvarjati izdelke (mama mazila za zdravljenje bolečin in kožnih bolezni, jaz pa kremo za zdravljenje kože po prebolelih vodenih kozah). Vsaka zase, nato pa se je najina pot prepletla, združila in razmišljati sva začeli o odprtju družinskega podjetja. Zbrali sva pogum in se podali na to pot. Po skoraj dveh letih poslovanja imava že poln asortiman izdelkov, izvajava tečaje izdelave naravne kozmetike ter se vedno bolj povezujeva s slovenskimi podjetji, za kar sva še posebej veseli.”

Vizija podjetja

Izdelovanje kvalitetne kozmetike s slovenskimi surovinami, podpora okolju in sodelovanje z lokalnim okoljem, izobraževati o moči in pomenu zelišč za človeka.

Kozmetika Timus 1

Njune izdelke, ki jih ponujam, lahko najdeš tukaj spodaj