Naravno, preprosto, zeliščno. 

Narava nas zdravi, vendar le, kadar ji popolnoma zaupamo in prisluhnemo, kakšen nasvet nam daje.

Vzemimo si čas zase in se znova povežimo z naravo.

O kozmetiki Timus

Podjetje Timus v prvi vrsti sestavljata Marija in Irena, mama in hči, ki ju je življenje vsako po svoje, a presenetljivo sočasno, pripeljalo do izdelave kozmetičnih izdelkov. Sestavljajo ga tudi vsi ostali člani družine, ki z podporo in ljubeznijo predstavljajo prvo fronto preizkuševalcev kozmetike.

Vse jih druži neizmerna in neumorna ljubezen do narave, do življenja v neokrnjenem okolju, prežetem s soncem in vetrom. Težko bi si predstavljali njihova življenja kako drugače, saj vedo, koliko dobrega (za telo, duha in dušo) nam narava nesebično daje.

Ravno to je tisto, kar želijo vam ponuditi s svojimi izdelki. Z vami želijo deliti to izkušnjo čutenja in povezave z naravo in tistim naravnim, kar je v nas, v vsakomur.

Zato v njihovih izdelkih najdete izvlečke rastlin z njihovega domačega zeliščnega vrta in zelišč z njihove posesti na Koroškem. Vse preostale sestavine skrbno in previdno izberejo, svoje izdelke pa so tudi certificirali pri podjetju ECOGEA, da se lahko tudi vi prepričate o njihovi kvaliteti.

Irena Tertinek in Marija Pinter - Kozmetika Timus

Timus, naravna kozmetika, Marija Pinter s.p.

Njune izdelke, ki ji ponujam, lahko najdeš tukaj