PONOVNO POLNJENJE KOZMETIKE TIMUS

Ponovno polnjenje kozmetike Timus

Veš, kaj mi je pa najbolj všeč pri kozmetiki Timus? Seveda zraven fenomenalnih izdelkov? To, da lahko Ireni in Mariji pošljem nazaj prazno embalažo, ki mi jo ponovno napolnita.

Ponovno polnjenje je ena izmed praks k čistejšemu okolju. Namreč, če eno embalažo neštetokrat napolnimo znova, nam ni potrebno kupiti enakega izdelka z novo embalažo. Ki pa se nam potem samo kopiči v smeteh.

Ravno zato sta steklena ali aluminijasta embalaža odlični, saj se ju lahko ogromno-krat ponovno uporabi. Lahko za enako stvar ali za različne. Saj veš, ko kupiš “glaž” kumaric, in prazen kozarec potem umiješ z vročo vodo. In sicer, da ga lahko v sezoni marmelade ponovno uporabiš in vanj vložiš domačo marmelado? Ali kar koli drugega.

Nekateri uporabljajo stare kozarce tudi za shranjevanje začimb, moke, drobnarij, drugi (bolj kreativne narave) pa jih uporabijo za svečnike, svetila ipd.

Ker pa se navsezadnje tudi teh kozarcev nakopiči, imajo nekatera podjetja možnost ponovnega polnjenja. In Timus je eno izmed njih. Jaz jima že kakšno leto dni nazaj pošiljam prazno embalažo kozmetike, za katero želim, da mi jo ponovno napolnita.

In zato sem se odločila, da to ponudim tudi tebi.

KAKO NAJ PONOVNO NAPOLNIM?

Ko porabiš kozmetični izdelek kozmetike Timus, pošlješ prazno embalažo meni, jaz pa bom nato vse skupaj enkrat na teden posredovala Ireni in Mariji, da ponovno napolnita želeno embalažo. Seveda z istim izdelkom, ki je prej bil v embalaži.

Torej, če si npr. izjemno zadovoljna oz. zadovoljen s kremo s smiljem in sladkim pelinom (tako kot jaz hihi), prazno embalažo zapakiraj v kakšno rabljeno kartonasto škatlo in odpošlji na spodnji naslov:

Sara Emeršič

Rajšpova ulica 15b

2250 Ptuj

P.S. Na pošti sporoči, da bi paketek rad/a odposlal/a kot BLAGOVNO PISMO S SLEDENJEM (BREZ PODPISA): Tako prideš malce ceneje skozi s poštnino.

V kolikor si iz Ptuja ali okolice, se lahko dogovoriva tudi za osebno dostavo.

Zraven embalaže v škatlo dodaj listek, kjer piše, kam ti naj potem odpošljem napolnjeno embalažo in e-mail naslov, da ti posredujem edinstveno kodico, s katero imaš potem 15% popust na napolnjen izdelek pri plačilu na spletni trgovini (malce za spodbudo).

V kolikor se boš odločil/a za takšno prakso, pa ti svetujem, da si vseeno zagotoviš še en enak izdelek, da vmes ne boš brez. Zaradi svežine in majhnih serij, izdelek ne bo napolnjen iz danes na jutri in se lahko na ponovno polnjenje čaka tudi nekje en teden.

A si za?

Se že veselim tvoje prazne embalaže za ponovno polnjenje. 😀

Ti je prispevek všeč in bi ga priporočil/a v branje tudi tvojim prijateljem?

Deli ga:

Facebook
Twitter
LinkedIn