Glavnik iz bambusa

Sale!

Glavnik iz bambusa…

… prve slovenske trajnostne znamke Dantesmile je čudovito narejen in se odlično prilega naši roki, ko le ta nežno češe naše lase. Za vse tiste, ki nismo pristaši plastičnih izdelkov in radi primemo v roke košček narave.

5,00 

Dostava:

Pošta Slovenije: 3,20€

Pošta Slovenije – plačilo po povzetju: 3,60€

Nad 40€ je dostava brezplačna

Zakaj glavnik iz bambusa?

Glavnik iz bambusa Dantesmile je čudovito narejen in se odlično prilega naši roki, ko le ta nežno češe naše lase. Za vse tiste, ki nismo pristaši plastičnih izdelkov in radi primemo v roke košček narave.

Prednost lesa je odsotnost statične elektrike in s tem naelektrenih las. Ker pa so za izdelavo glavnikov Dantesmile uporabili bambus, je ta glavnik tudi precej bolj trajnosten, kot tisti iz lesa dreves. Bambus namreč raste mnogo hitreje, saj gre za sorto trave, ki torej ne spada med drevesa. Poleg tega deluje bambus antibakterijsko in ima odlično odpornost proti vpijanju vlage.

Velikost glavnikov:

  • Glavnik za ravne lase: približno 17 cm v dolžino in 5 cm v širino,
  • Glavnik za kodraste lase: približno 15 cm v dolžino in 5,5 cm v širino.

O MOSO BAMBUSU…

Moso bambus je »neskončen« vir, saj raste hitreje kot katerakoli druga rastlina; dnevno zraste okoli 1 metra. Obnavlja se že z minimalno količino dežja in brez potrebe po škodljivih pesticidih. Uporabljeni bambus je trajnostno pridelan. Energija potrebna za izdelavo bambusove ščetke, pa je v primerjavi s tisto potrebno za izdelavo plastične alternative, zanemarljiva. Vas skrbi za pande? Odlična novica je, da se pande ne prehranjujejo z moso bambusom.

Vrsta glavnika

Za ravne lase, Za kodraste lase

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Glavnik iz bambusa”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja