Milo Ognjič

Naravno milo Ognjič.

Ročno narejeno milo naravne kozmetike iz zelišč Meze, 100g.

Milo Ognjič je narejeno iz 100% ognjičevega olja. Namenjeno je zelo suhi in vneti koži, saj deluje protivnetno in protiglivično. Spodbuja k obnavljanju kože.

Primerno je tudi za otroke.

Milo je narejeno po ultra hladnem postopku, kar pomeni, da se ohranijo vsi zdravilni učinki, ki bi jih pri visokih temperaturah uničili. Milo “zori” 6 tednov, da se umili. Ima tudi aromaterapevtski učinek.

6,49 

Na zalogi

Opis

Ognjič:

Ta rastlina z izrazitimi rumenimi do oranžnimi cvetovi je pogosta sestavina kozmetičnih izdelkov, ki so namenjeni videzu, pa tudi regeneraciji kože obraza in las. Ognjič vsebuje celo vrsto medsebojno podpornih koristnih snovi, kot so vitamin C, esence, salicilna kislina ali flavonoidi z vrsto pozitivnih učinkov za kožo obraza in las. Ognjič se v kozmetiki uporablja zaradi pomirjujočih, vlažilnih in mehčalnih učnikov.

INCI: HELIANTUS ANNUS, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, SODIUM HYDROXIDE, AQUA, CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT.

1 mnenje za Milo Ognjič

  1. simona.emersic

    Ognjičevo milo sem prvič preizkusila julija 2020 in moram priznati ,da sem bila pozitivno presenečena, kako je nahranilo mojo rahlo izsušeno kožo. Kar je pa najlepše zame, da mi tudi kožo nahrani in tako se mi ni potrebno vsakokrat po tuširanju mazati.
    Sama osebno pa uporabljam še sivkino milo in milo verbena in za vsako lahko rečem, da je 100% koži prijazno in hranljivo.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.