Soft tamponi 10 kom/paket

Original Soft-tamponi za higienski spolni odnos med menstruacijo

med spolnim odnosom so nemoteči

• so neopazni, udobni in prijetni za nošenje
• enostavni za uporabo
• velika absorpcijska sposobnost
• okolju prijazen material brez dodanih kemikalij
• dermatološko in klinično preizkušeni
• posamezno sterilno pakirani
• kakovost iz Nemčije

10,30 

DOSTAVA:
GLS Slovenija: 3,9€
GLS – plačilo po povzetju: 4,4€
Nad 50€ je dostava brezplačna

Soft tamponi 10 kom/paket

Soft-tamponi so optimalna higienska zaščita za spolni odnos med menstruacijo. Mehki tamponi so tudi idealna rešitev pri vseh športnih in drugih dejavnosti…

  • med spolnim odnosom so nemoteči
  • so neopazni, udobni in prijetni za nošen
  • enostavni za uporabo
  • velika absorpcijska sposobnost
  • posamezno sterilno pakirani
  • kakovost iz Nemčije

Uporaba

Vstavljanje:

Da bi olajšali vnos priporočamo, da na tampon namažemo lubrikant, (npr originalni AQUAglide), ali jo navlažimo s čisto vodo – potem stisnemo, da pridobimo čimveč absorpcijske sposobnosti. Najenostavnejši način je, da dvignemo eno nogo ( npr. z uporabo stola ) ali sedimo z nogami narazen. S kazalcem primemo tampon na ravni strani, držimo ga s palcem in sredincem na straneh in ga stisnemo skupaj . Sredinec damo na sredino tampona.Z drugo roko odpremo sramne ustnice in potisnemo tampon s sredincem tako globoko v nožnico , da se druga stran tampona dotakne materničnega vratu. Tampon lahko odstranimo s kazalcem in sredincem

Po spolnem odnosu brez kondoma , moramo zamenjati Original Soft – tampon

Odstranitev:
Original Soft- tampon nima vrvice, ker bi ta lahko motila med spolnim odnosom. Tampon se odstrani s pomočjo integrirane luknje, za katero zataknemo svoj sredinec in tampon izvlečemo ven. Če ga je težko potegniti ven, se priporoča, da počepnemo in in tako pri skrajšani nožnici tampon lažje izvlečemo.

Vsak tampon uporabimo samo enkrat!!!

Kako to deluje, če ni vrvice?

Nožnica oz. vagina je dolga približno -+ 8 cm, na koncu je maternični vrat, ki ščiti maternico pred vhodom bakterij in drughih tujkov v maternico. Maternični vrat ima tudi čep, ki se odpre pri porodu, da gre plod lahko ven. Tako ni bojazni, da bi med spolnimi odnosi tampon zlezel kam drugam. Verjetno se sprešujete kako tampon izvlečete ven, po končanem spolnem odnosu? Lahko se seveda zgodi, da ga ne boste takoj začutili z roko, vendar je dejstvo da tampon ne more biti daleč. V kolikor počepnete in napnete mišice se tampon sam potisne bolj proti ustju nožnice in v počepu se tudi nožnica skrajša, tako tampon lažje zagrabimo ter izvlečemo. Pomagamo si z pincetnim prijemom (palec in kazalec).

Pri tem boste tudi bolje spoznali svoje telo.

Material:

V Original Soft-tamponi so izdelani iz materialov, ki so popolnoma brez strupenih kemikalij, in prijazni do okolja. To pomeni, da ne morejo in ne bodo povzročili vnetja nožnice. Vsak tampon tehta le 2 grama. Njihova zmogljivost absorpcije je veliko višja od povprečnega tradicionalnega tampona.

Soft tamponi so dermatološko in klinično testirani. Narejeni so iz biokompatibilne pene, ki ne povzroča draženj oz. alergij.

 

Velikost

S, M, L, XL

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Soft tamponi 10 kom/paket”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Soft tamponi 10 kom/paket
10,30