Univerzalni detergent za pranje perila Klaeny

1kg, papirnata embalaža.

Trajnostni detergent brez mikroplastike 💚

Z večnamenskim detergentom za pranje perila Klaeny bo vaše perilo bleščeče čisto! Detergent odstranjuje umazanijo in vonjave brez škode za okolje.

5,49 

Ni na zalogi

Dostava:

Pošta Slovenije: 3,20€

Pošta Slovenije – plačilo po povzetju: 3,60€

Nad 40€ je dostava brezplačna

Univerzalni detergent za pranje perila Klaeny

1 kg detergenta ustreza pribl. 20 pranj.

  • Certificiran z znakom EU za okolje
  • Enostavno biorazgradljivo in vegansko
  • Odlična topnost v vodi
  • Lahka, alpsko sveža dišava s subtilno noto bergamotke

Embalaža popolnoma brez plastike: karton iz 100% recikliranega papirja.

Detergent vsebuje zaviralec korozije za zaščito pralnega stroja in mehčalec vode, ki preprečuje nabiranje vodnega kamna v pralnem stroju.

Univerzalni detergent za pranje perila Klaeny je zasnovan za doseganje sijočega perila že z majhnimi količinami in nizkimi temperaturami, brez nepotrebne škode za okolje. Učinkovitost in okoljska združljivost, certificirana z EU Ecolabel.

Sestavine:
  1. Neionske površinsko aktivne snovi zagotavljajo enostavno izpiranje umazanije. Seveda so biološko razgradljive in trajnostno pridelane.
  2. Anionske površinsko aktivne snovi so “pralno aktivne” snovi v detergentih, ki se uporabljajo v optimalnih odmerkih za čiščenje brez ostankov.
  3. Encimi: z uporabo encimov lahko zagotovimo čisto perilo tudi pri nizkih temperaturah od 30°. To prihrani energijo in emisije, pa tudi stroške.
  4. Vonjave: uporabljene so dišave brez alergenov, da vaše perilo po čiščenju prijetno diši.
  5. Belilno sredstvo na osnovi kisika: močno proti trdovratni umazaniji in neprijetnim vonjavam. Preizkušeno higiensko sredstvo, ki razpade na vodo, sodo in kisik.
  6. Druge sestavine: detergent vsebuje tudi druge sestavine. Lahko ste prepričani, da gre noter le tisto, kar je potrebno, in da so spoštovani vsi okoljski vidiki.
Opozorilo

Univerzalni detergent za pranje perila Klaeny povzroča hudo draženje oči. Hraniti izven dosega otrok. Ne vdihavati prahu. PRI STIKU S KOŽO: umiti z obilo vode. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če je mogoče. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Hraniti na suhem mestu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Univerzalni detergent za pranje perila Klaeny”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja